چاپ ریسو و کاربرد های آن

چاپ ریسو و کاربرد های آن

چاپ ریسو گراف (Risso Graph)نوعی از چاپ است. در آن به صورت سیاه و سفید و در بعضی مواقع به صورت چاپ چند رنگ می توان نام برد.

در چاپ ریسو بعد از طراحی فایل را به صورت پرینت شده و در بعضی از ریسو گراف ها برد پرینتر نصب شده است . در بعضی از مواقع که درستگاه شامل برد پرینتر نمی باشد باید فایل را روی یک کاغذ به صورت 600 dpi پرینت کرد. که این امر باعث می شود که فایل مورد نظر با کیفیت بیشتری چاپ شود. در چاپ ریسو از یک ورق که روی درام می آید.  نام آن مستر می باشد فیلم گرفته و بعد از مرحله مستر گیری وارد چاپ می شود . دستگاه ریسو گراف از مرکب مخصوص خود استفاده می کنند. درام به صورت دوران داخل دستگاه می چرخد و مرکب روی آن قرار می گیرد و بعد وارد کاغذ می شود. در این نوع از چاپ سرعت دستگاه را می توان تنظیم و حتی خود کار نیز می توانیم جا بجا کنیم.

چاپ ریسو در ابتدا نام تجاری محصولات ژاپنی بوده است.  اما به مرور زمان وارد صنعت چاپ دیجیتال  شده است .

فرق چاپ ریسو و چاپ افست در چیست؟

تفاوت چاپ ریسو و سرعت چاپ آن با  چاپ افست در این است که کیفیت آن نسبت به چاپ افست پایین تر است.در چاپ افست زینک گرفته می شود ولی در چاپ ریسو مستر گرفته می شود.

مستر یک ورق کاغذی بسیار نازک است که فایل روی آن فرار می گیرد و آماده چاپ می شود.در این نوع چاپ بخاطر سرعت و کارایی آن نسبت به سایر چاپ ها مرغوم بصرفه تر است.

مواردی که در چاپ ریسو و کاربرد های آن می توان چاپ کرد:

 سربرگ

سرنسخه

تراکت تبلیغاتی با کاغذهای رنگی و سفید

تراکت انتخاباتی

پاکت در سایز های مختلف

فاکتور رسمی 

فاکتور کاربن لس

چاپ کتاب تک رنگ

و…

در این مجموعه با دارا بودن دستگاه چاپ ریسو زمان تحویل کار را به حداکثر زمان ممکن رسانده ایم . زمان تحویل کار در کمترین زمان ممکن انجام می پذیرد.

این چاپ در ابعاد های مختلف چاپ می شود. که در سایزهای A4 و B4 و A3 می توان نام برد .

این صنعت به گونه ای پیشرفته که دستگاه 4 رنگ آن نیز در بازار موجود می باشد و سیر تحولی در صنعت چاپ به وجود آورده است.

نویسنده : نوید خطیبی